Vrsar u napadu na Kup Hrvatske: Stolnotenisačice dominiraju četvrtfinalom

Vrsar u napadu na Kup Hrvatske: Stolnotenisačice dominiraju četvrtfinalom-143968

KUP HRVATSKE U PETRINJI
Stolnotenisačice 'Vrsara' su u četvrtfinalu Kupa Hrvatske u Petrinji svladale domaći sastav 'Mladosti' rezultatom 3:1, potvrdivši svoju izvanrednu formu i upornost na putu do samog vrha. Ovaj uspjeh nije iznenađenje s obzirom na sjajne igre koje su prikazale tijekom cijele sezone.

Ponovivši prošlogodišnji uspjeh plasmanom u samu završnicu Kupa, stolnotenisačice iz Vrsara pokazuju konstantnost i predanost svojoj igri. Sada se pripremaju za najveći izazov - finale Kupa Hrvatske koje će se održati 23. i 24. travnja 2024. u Zagrebu.

Petrinjke su, kao suparnice, dobro poznate ekipi iz Vrsara, posebice u prvenstvu Superlige. Martina Rioža je bila ključna figura u ovom susretu, ostvarivši dvije pobjede, dok je Manca Fajmut pridodala još jednu. Iako je Ena Banjac izgubila svoj susret, očekivano obzirom na svoj mladi status kao najmlađa kadetkinja, njezino sudjelovanje i iskustvo u ovakvim natjecanjima izuzetno su važni za razvoj tima.

Uz "Vrsar", u završnicu Kupa plasirale su se i ekipe Varaždina, Zagreba te Dr. Časla, što samo potvrđuje visoku razinu konkurencije i uzbuđenja koja nas očekuju u nadolazećem finalu. Navijači stolnog tenisa već s nestrpljenjem iščekuju da vide hoće li "Vrsar" ponovno zavladati stolom i osvojiti prestižni naslov Kupa Hrvatske.

(REX)