Vosges tvrtka otvorila vrata na novoj lokaciji u Puli

Vosges tvrtka otvorila vrata na novoj lokaciji u Puli-135196

POSJETITE IH I UPOZNAJTE  IZVRSNU KVALITETU NJIHOVIH PROIZVODA
Tvrtka Forte Invest distributer je Vosges proizvoda za Hrvatsku, a vrata svojeg ureda otvorili su na novoj lokaciji radi većeg i udobnijeg prostora koji omogućava objedinjenje izložbenog i prezentacijskog prostora. Tako ih sada možete pronaći u prostoriji bivše ljekarne na Kaštanjeru, na adresi Karlovačka 24 u Puli.

Vosges je talijanska tvrtka koja posluje već preko 40 godina, a bavi se sustavima i rješenjima za uštedu energije, poboljšanjem okoliša i otklanjanjem problema i štetama uzrokovanih kamencem u vodi. Kao glavni distributer Vosges proizvoda, Forte Invest konačno donosi Vosges proizvode vrhunske kvalitete i učinka i na hrvatsko tržište.

Tako u njihovoj poslovnici u Puli možete pronaći NEW ARA proizvod koji sprječava stvaranje kamenca te uklanja stare naslage kamenca u cijevima i kućanskim aparatima. Princip rada temelji se na strujanju vode kroz magnetsko polje visokog intenziteta. Kako to magnetsko polje nije proizvedeno električnim spojevima već trajnim prirodnim magnetima, snaga ne opada tijekom vremena, a to je razlog zbog kojeg NEW ARA proizvod garantira doživotno jamstvo.

Isto tako, jednom ugrađen New Ara proizvod služi svojoj svrsi doživotno bez dodatnih troškova rada ili bilo kakvog održavanja nakon ugradnje. Unatoč tome što postoji mnogo sličnih proizvoda, NEW ARA je jedan jedini na tržištu na svijetu koji garantira učinak doživotno te nakon ugradnje ne zahtijeva dodatne troškove rada i održavanja. Kvaliteta i učinak Vosges proizvoda itekako je prepoznata u hrvatskoj, što govori i podatak da je New Ara proizvod za razbijanje kamenca samo u Istri u 2022. godini ugrađen u  preko 130 objekata; od škola, kampova, hotela, do brojnih obiteljskih domova.

Osim Vosges proizvoda, u poslovnici možete pronaći i BRITA proizvode, njemačke tvrtke koja već preko 50 godina unapređuje tehnologiju i kvalitetu ekoloških i održivih filtera za pročišćivanje vode. Pa tako kod njih možete pronaći sustav filtriranje vode on tap koji se jednostavno ugrađuje na postojeću kuhinjsku slavinu, vrčeve s filterom za vodu, boce s filterom za vodu kao i odgovarajuće filtere za svaki od proizvoda.

U slučaju da imate problema s kamencom u svojim kućanstvima ili bilo kojim drugim objektima te jednostavno želite zaštiti svoje uređaje, ali i  uštedjeti na potrošnji energije  i novcu za raznorazna sredstva za uklanjane kamenca, sada znate da rješenje možete pronaći u Vosges Hrvatska, uredu koji se nalazi na Kaštanjeru, u Karlovačkoj ulici, a radno vrijeme je svakog radnog dana od 9 do 16 sati. 

Sve dodatne informacije možete pronaći na njihovoj službenoj stranici www.vosges.hr, a ako ih želite kontaktirati, to možete učiniti putem maila info@vosges.hr ili telefona +385 91 5630 237.

(I.I.)