Učilište Addenda dodijelilo 10 stipendija povodom 10 godina postojanja

ZA STIPENDIJE SE PRIJAVILO 30 KANDIDATA
Učilište Addenda danas je objavilo rezultate akcije "Pridruži se trendu, dođi u Addendu" u kojoj je Učilište Addenda doniralo 10 stipendija za mlade i nezaposlene osobe. Konferenciju za medije održali su ravnateljica Učilišta Majda Miljan i koordinator projekta Stipendije Aleksandar Miljan.
Akcija je započela 16. svibnja, a okončana je 16. lipnja te su danas objavljeni dobitnici stipendija. Stipendije Addende dodijeljene su sljedećim kandidatima, za smjer Komercijalist:
Camlić Alen, Delić Amra i Pamić Ilona, za smjer Tehničar cestovnog prometa: Karaman Ervin i Kutleša Žana te za smjer Prodavač: Buturić Saša, Četković Saša, Dovč Andrej, Hajrula Amira i Tartić Aldijana.
Za stipendije se prijavilo ukupno 30 ljudi, od čega se najveći broj ljudi prijavio za prodavača, a tek samo jedan za vozača motornog vozila, no ta molba nije ispunjavala kriterije. Najvažniji dio prijave bilo je motivacijsko pismo gdje su kandidati mogli ispričati svoju priču i reći zašto baš njima dodijeliti stipendiju. Intervjui s kandidatima su obavljeni, a nastava će im započeti krajem rujna ili početkom listopada. "Možemo im napraviti razliku u životu", istaknula je ravnateljica Addende, Majda Miljan.
Ostali koji su se prijavili, a nisu dobili stipendiju, Učilište Addenda će im omogućiti popuste i pogodnosti u plaćanju.
Na presici je rečeno kako su sada započeli i redovni upisi u Addendu, a na jesen Addenda će krenuti s novim akcijama, o čemu će biti svi kandidati, ali i građani upoznati na vrijeme. (E.O., foto: Sara Cabral)