U subotu kreće humanitarna utrka “2. Memorijal Ivana Todorića”

U subotu kreće humanitarna utrka “2. Memorijal Ivana Todorića”-130604

SAV PRIHOD OD KOTIZACIJA POLICIJSKA UPRAVA JE DONIRALA ZAKLADI POLICIJSKE SOLIDARNOSTI
U subotu, 24. rujna s početkom u 10 sati, na prostoru bivšeg policijskog kampa u Valbandonu i u Štinjanju održat će se humanitarna utrka 2. Memorijal Ivana Todorića. 

Utrka se održava u spomen na policijskog službenika Policijske postaje Pula-Pola koji je tragično stradao u prometnoj nesreći 22. rujna 2018. godine. Organiziraju je Policijska uprava istarska, Udruga specijalne jedinice policije BAK Istra, Regionalni klub IPA Istra, Atletski savez Istre i Turistička zajednica grada Pule. Sav prihod od kotizacija policijska uprava donirala je Zakladi policijske solidarnosti.

Na utrci će sudjelovati policijski službenici, umirovljeni policijski službenici i građani, koji će se natjecati ili na rekreativnoj stazi od 2.209 metara ili na trail stazi od 11.300 metara.

Događaju će prisustvovati upraviteljica Zaklade policijske solidarnosti dr.sc. Davorka Martinjak, zamjenik načelnika Policijske uprave istarske Božo Kirin, direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj i predsjednik Atletskog saveza Istre Elvis Peršić. Izjave za medije predviđene su od 9.30 do 9.50 sati.

Proglašenje najboljih trkača u kategorijama građana i policije bit će u 11.30 sati.

(H.R.)