U pulskoj Areni nastupili Parni Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki

U pulskoj Areni nastupili Parni Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki-128032

EMOTIVNI KONCERT PRED PREPUNOM ARENOM, SLAVIO SE ŽIVOT
Nakon spektakla u Zagrebu, "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći...Aki" napunio je i pulsku Arenu i to publikom iz cijele regije. Aki je bio posebno vezan uz Pulu u kojoj je postao i njezin počasni građanin.

Posebno emotivan dio koncerta bio je odmah na samom početku, prvo kada se Aki preko video zida oprostio sa svojom publikom i pjesmom "Za malo nježnosti", te nakon što je Hus otpjevao "Zastave" suzdržući da ne zaplače. Nakon što je Hus rekao da su ovdje došli slaviti život i veseliti se, na stage je stigao Kiki Rahimovski i otpjevao skupa s publikom "Zagreb ima isti pozivni", a njegova boja glasa je ipak najbliža Akijevoj.

Nakon Kikija, slijedili su novi gosti Massimo, Pero Galić, Filip Rudan, Lu Jakelić, Nermin, Neno Belan i mladi glazbenik Noa Rupčić. Posebno se publici zasviđao mladi Filip Rudan koji je u najavama i najavljen kao potencijalno novi pjevač Valjka, ako do toga dođe, a mi bi dodali da bi glas Filipa Rudana i boja glasa Kikija bila dobitna kombinacija, ipak jedan je Aki.

Za Pulu: DOVOLJNO JE REĆI...AKI

 

Objavljuje Regional Express u Subota, 25. lipnja 2022.

(dv/foto Elvis Malagić)