U Puli gostuje Zelena energetska zadruga

U Puli gostuje Zelena energetska zadruga-144462

INFORMATIVNO-EDUKATIVNA RADIONICA O SOLARNIM ELEKTRANAMA
Sutra, 25. travnja 2024. godine u Zajednici Talijana Pula - Circolu, u 17,00 sati održat će se informativno - edukativna radionica za građane. Kroz prezentaciju pod nazivom  'Najlakši put do vlastite solarne elektrane!' Zelena energetska zadruga će predstaviti svoje usluge koje uključuju podršku građanima, izradu projekta, ugradnju solarne elektrane, uključivanje u grupnu nabavu i ulaganje u projekte izgradnje većih solarnih elektrana na javnim objektima.

Grad Pula će ovom prilikom svim prisutnima prezentirati mjere energetske učinkovitosti koje svake godine provodi subvencioniranjem građana u kupnji energetski učinkovitih uređaja, električnih bicikli i skutera, solarnih panela za obiteljske kuće te izradi glavnog projekta za solarne elektrane na obiteljskim kućama.

Pozivaju se građani da se odazovu u što većem broju i da na jednom mjestu dobiju sve potrebne informacije o koracima koje je potrebno preuzeti za proizvodnju vlastite električne energije kao i odgovore na specifična pitanja vezana na temu.

(REX)