U prodaji posljednjih 800 ulaznica za Robbieja Williamsa u Puli

U prodaji posljednjih 800 ulaznica za Robbieja Williamsa u Puli-134077

POČELA EUROPSKA TURNEJA
U prodaji se nalazi posljednjih 800 ulaznica partera za koncert Robbieja Williamsa koji će održati 28. lipnja u pulskoj Areni. Prvi nastup, 27. lipnja, je u potpunosti rasprodan, kao i ostala dva sektora drugog koncerta. Dva ekskluzivna hrvatska datuma dio su velike europske turneje „XXV Tour 2023 – 25 Years Of Hits“ koja je počela 20. siječnja.

U sklopu europske turneje Robbie Williams će održati 50 koncerata, a Amfiteatar u Puli jedini je nastup u našoj regiji, te jedan od rijetkih kojem su dodijeljena dva datuma. Sudeći prema setlistama s dvije svirke u bolonjskoj Unipol Areni Robbie je doista na put ponio najveće hitove iz tri desetljeća duga karijere.

Nakon „Hey How Yeah Yeah“ i „Let Me Entertain You“ proletio je kroz svoje pop klasike kao što su „Angels“, „Feel“, „Come Undone“, „Eternity“, „Rock DJ“, „Candy“, „Old Before I Die“, „Kids“, „No Regrets“, nekoliko hitova iz Take That faze poput „Do What U Like“, „Could It Be Magic“ i „The Flood“, dodavši im covere „Don't Look Back In Anger“ grupe Oasis i „She's The One“ World Partyja.

U prodaji je posljednjih 800 ulaznica za sektor parter i to za koncert u srijedu 28. lipnja. Cijena im iznosi 119 Eur, a kupiti se mogu na prodajnim mjestima i na web siteu Eventima.

(REX)