U Postojni završio 34. po redu golmanski kamp Cotića - Starčića

U Postojni završio 34. po redu golmanski kamp Cotića - Starčića-139106

KAMP ODRADILO 30 VRATARA
Jučer je završio 34. po redu golmanski kamp u organizaciji Alekse Cotića i Aleksandra Starčića, odnosno cijelog 'staffa' tog brenda. Današnjim su treninzima priveli kraju kamp u Postojni koji je ujedno i posljednji za ovo ljeto. 

Ukupno je Postojnu „odradilo“ 30 vratara s područja cijele Slovenije, ali isto tako treba istaknuti da je iz Hrvatske bilo devet polaznika. Dovoljno je reći da su vratari u Postojnu „potegli“ iz Dubrovnika,  Zadra, Osijeka, Zagreba, Rijeke i naravno Istre.

Ukupno je u ova četiri dana odrađeno 20 treninga, a u Postojni su ih dočekali fantastični uvjeti za trening, od terena do popratnih sadržaja pa je samo još jednom ta destinacija potvrđena kao vrhunska lokacija za golmanski kamp.

„Ovom prilikom želimo se zahvaliti ljudima koji su nam omogućili da drugu godinu zaredom budemo gosti Postojne. Posebno hvala gospodinu Robertu Stavaru koji nam je sve dane bio na usluzi. Žao nam je svih onih koji nisu uspjeli ući u popis, iako smo ovog puta imali pomoć Danijela i uzeli 10 vratara više, ali to ni približno nije bilo dovoljno“, rekao je Aleksa Cotić te dodao:

„Trudimo se zadovoljiti svih, iako to je odavno nemoguća misija. Ovaj projekt nosi sve veće obaveze, a mi uz to, ma koliko nekima čudno bilo, još uvijek smo zaposleni na drugim poslovima. Idemo korak po korak i guštamo“, dovršio je Cotić.

Njegov kolega, Aleksandar Starčić dodaje: „Ovo ljeto je za nas bilo itekako radno. Pet Ravnih Gora, Dan otvorenih vrata u Taru i sada Postojna. Kroz naše ruke je u ova dva mjeseca prošlo više od 150 vratara i to treba odraditi. Lijepo je vidjeti sve te dečke kako puni volje i želje odrađuju svoje zadatke. Sigurno je da naša baza vratara ima pregršt sjajnih i talentiranih vratara koji polako stasaju i uzimaju glavne uloge u svojim klubovima. U narednim godinama možemo očekivati pravu eksploziju naših golmana u klubovima i reprezentacijama.“

Na kraju ovog kampa moraju se zahvaliti i Leni Burilo koja fotografijama sa svih termina puni i uređuje njihovu web stranicu koja svakim danom izgleda sve bolje i poprima svoj puni sjaj i značaj.

Organizacijski dio dečki su od prvog dana prepustili „team menadžerici“ kampa Romini Cotić, a upravo smo od nje saznali kako dečke čeka duga i radna zima.

„Da, Izola nam kreće od 13. do 17. prosinca, a onda imamo i dva termina u Dajli, od 26. do 30. prosinca ove godine, pa od 2. do 6. siječnja 2024. godine. Prijave se otvaraju sredinom devetog mjeseca, a naše pripreme kreću odmah nakon kratkog odmora.“

Ovim navedenim zimskim aktivnostima broj vratara u kampovima brenda „Cotić-Starčić“ narasti će preko 300, i tu otprilike počinje i završava sva priča o ovom projektu. 

(REX)