U Poreč se vraća svjetsko plesno natjecanje Dancestar Festival

U Poreč se vraća svjetsko plesno natjecanje Dancestar Festival-78213

OD SRIJEDE 24. DO NEDJELJE 28. SVIBNJA
I ove godine Poreču je pripala čast da povodom manifestacije DanceStar World Dance Masters ugosti više od 5.000 najboljih svjetskih plesača. Od 24. do 28. svibnja 2017. Porečom će na nekoliko dana zavladati plesni ritam kojem nitko neće odoljeti. DanceStar je sinonim za visoko-kvalitetna plesna natjecanja koja se održavaju diljem svijeta, sa grandioznom završnicom koja se već 10. godinu zaredom održava u Poreču.

Svake godine sve više dobiva na značaju, šireći svoje tržište na nove zemlje. Rastući trend se odražava i kroz brojne suradnje s renomiranim ličnostima domaće i inozemne plesne scene. Iznimna posjećenost natjecateljskog dijela, potvrđuje činjenicu o atraktivnosti porečkog finala kojem ima priliku nazočiti i šira publika. Osim obitelji i prijatelja koji pod budnim okom prate nastupe svojih razgibanih mališana i velikana, navijačkoj atmosferi bez zadrške pridonose svi nazočni gledatelji. Pored edukativnog karaktera, zabavni dio krije se u raznim popratnim aktivnostima namijenjenim natjecateljima i ostalim rasplesanim znatiželjnicima. Za njih je kroz tri dana, pod zvjezdanim nebom Zelene lagune, organiziran party na kojima će odzvanjati zvuci svjetskih hitova u izvedbi poznatih DJ-a, a ulaz će biti slobodan za sve.

Najsjajnija točka DanceStar eventa, zasigurno je Gala večer koja će se održati 26.05. u prekrasnoj dvorani Žatika sa početkom u 20h.

Plesni podij užarit će demonstracije najboljih koreografija, koje će imati priliku osvojiti neku od prestižnih nagrada. Osigurajte svoje mjesto na spektakularnoj Gala večeri  i doplešite na 10. obljetnicu DanceStar World Dance Mastersa.

DanceStar raspored događanja:

22. - 24.05. DanceStar All Other Countries: kvalifikacijski turnir, Zelena laguna Intersport Centar

24. - 28.05. DanceStar World Dance Masters, Zelena laguna Intersport centar

24.05., 25.05. i 27.05. DanceStar Open Air party, Zelena laguna plaža (ulaz slobodan)

26.05. u 20h Gala večer, Dvorana „Žatika“ Poreč

Facebook: [url=http://www.facebook.com/dancestar.world]http://www.facebook.com/dancestar.world[/url]

(rex/Izvor: Turistička zajednica Grada Poreča)