U nekadašnjem kinu Istra otvorena Kinema - novo središte Pule koje spaja gastronomiju, zabavu i filmski šarm

U nekadašnjem kinu Istra otvorena Kinema - novo središte Pule koje spaja gastronomiju, zabavu i filmski šarm-144434

TEMATSKI UREĐEN PROSTOR, ODLIČNA HRANA I ZAGARANTIRANA ZABAVA
Pula, poznata po svojoj bogatoj filmskoj povijesti, nedavno je dobila nasljednika nekadašnjeg Kina Istra, a riječ je o bar i restoranu Kinema. Smještena u srcu grada, ova multifunkcionalna oaza u Flavijevskoj ulici, stotinjak metara udaljena od Arene, pruža doživljaj koji spaja zabavu, vrhunsku gastronomiju i kreativni filmski šarm.

Vlasnik je Mišel Rojnić, pulski ugostitelj, vlasnik pizzerije Peekaboo koja je nekad zauzimala isti ovaj prostor. No, ovaj put, Mišel je odlučio vratiti dušu nekadašnje kino dvorane. Osim samog ambijenta, u prošlost će vas vratiti i nazivi jela koji su bili inspirirani filmskom industrijom. Kinema ne samo da nudi gastronomsku poslasticu već i kulturni doživljaj.

Prostor je zaista velik, tematski uređen, a nije moguće ne primjetiti veliki ekran dimenzija 4x7 metara koji dominira prostorom, nudeći gostima priliku da uživaju u sportskim događajima ili klasičnim filmskim večerima. Kinema također ima i tri stola za biljar te tri aparata za pikado.

No, Kinema nije samo mjesto za gledanje, već i za sudjelovanje. Njihove najave na društvenim mrežama obećavaju raznolik spektar događanja, od dinamičnih sportskih prijenosa do tematskih glazbenih večeri i koncerata. Posebno uzbuđenje vlada oko priprema za Eurosong, gdje će Kinema postati centar europskog duha sa spektakularnim događajima i sjajnom atmosferom.

Po svemu sudeći, Rojnić je uistinu htio da Kinema bude mjesto gdje svatko može pronaći nešto za sebe. Bilo da ste ljubitelj sporta, glazbe, kvizova ili jednostavno dobre hrane i pića, ovdje ćete se osjećati kao kod kuće. 

(Ivana I./ Foto: Sara V.)