Tjedni program Kina Valli od 2. do 8.12.

Tjedni program Kina Valli od 2. do 8.12.-122750

DINASTIJA GUCCI, JAHAČI PRAVDE, RESIDENT EVIL POČETAK: RACCOON CITY, ENCANTO, EURIDIKA...
Film Dinastija Gucci inspirirana je šokantnom istinitom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci. Obuhvaća tri desetljeća ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i u konačnici ubojstva. Kontroverzna priča talijanske obitelji smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svom uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani optužena je za naručivanje atentata. U glavnim ulogama Lady Gaga, Adam Driver, ostale uloge Al Pacino, Jack Huston, Jared Leto, Jeremy Irons i Salma Hayek.

Jahači pravde, redatelja Anders Thomas Jensen, donosi priču Markusa (Mads Mikkelsen), vojnog veterana iz rata, koji dolazi kući nakon što mu supruga smrtno strada u željezničkoj nesreći. U svojoj tuzi, Markus upoznaje Otta, svjedoka željezničke nesreće i statističkog stručnjaka koji ubrzo postaje uvjeren da je za nesreću odgovorna biciklistička banda. Film prikazuje savršen spoj brutalnog nasilja, iskrene tragedije i čudnovatog humora.

Popularna franšiza vraća se na veliko platno! Resident Evil Početak: Raccoon City smješten je u gradiću Raccoon Cityju, umirućem gradu na Srednjem zapadu. Egzodus tvrtke Umbrella opustošio je grad i veliko zlo se sprema ispod površine. Kad se to zlo oslobodi, skupina preživjelih mora zajedno raditi na otkrivanju istine iza Umbrella korporacije i preživjeti noć.
Animirana priča vodi nas u čarobni svijet malog mjesta po imenu Encanto gdje živi neobična obitelj Madrigal, skrivena u magičnoj kući. Magija Encanta dala je svakom djetetu u obitelji jedinstvenu moć osim Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Encanto u opasnosti, Mirabel shvati da bi ona, jedina „obična“ Madrigal, mogla biti posljednja nada svoje izuzetne obitelji. Encanto: naš čarobni svijet 4. i 5. prosinca na programu Kina.

Treća opera ove sezone je Euridika, Matthewa Aucoina. Približno trajanje: 2 sata i 45 minuta. Opera se izvodi na engleskome jeziku.

(REX)