The Frajle nastupaju na pazinskom Adventu u Spomen domu

The Frajle nastupaju na pazinskom Adventu u Spomen domu-132442

17. PROSINAC U 20 SATI / BROJ GLEDATELJA JE OGRANIČEN
U sklopu pazinskog Adventa, u Spomen domu Pazin, 17. prosinca u 20 sati, nastupiti će popularne The Frajle iz Novog Sada. Ulaznice su od danas u prodaji preko sustava Entrio, Tisak media, Activa Travel i Klub Kotač u Puli, Ghetaldus i Tisak plus u Rovinju, Tur. agencija Damir u Umagu, Tur. agencija Contineo i Tisak media u Pazinu, te od srijede u Caffe Baru Epulon. Cijena ulaznice za ovu garantiranu zabavu su 140 kuna, a broj gledatelja je ograničen. 

Tri dame… Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe The Frajle. Tri vokala i akustična gitara ne mogu nikako dočarati šta The Frajle u stvari, jesu. Nastupi sa kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni i njima su privukle publiku različitih muzičkih usmjerenja.

… jedan show! The Frajle uspjevaju ono što mnogima nikako nije polazilo za rukom – da tokom koncerata podjednako drže publiku napetom izvodeći numere koje stilski obuhvataju i čardaš, pop rok, ali i šansonjerske melodije. Ponekad se čine kao kabaretska družina, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih takođe čini bitno različitima od ostatka scene.

(dv)