Tečaj fotografije KAF Sv.Lovreč

Tečaj fotografije KAF Sv.Lovreč-130536

OD ČETVRTKA 6. LISTOPADA 2022.
Od četvrtka, 06.10.2022. KAF Sv.Lovreč otvara novu sezonu redovitih klupskih aktivnosti, od kojih izdvajamo školu - tečaj fotografije.

Škola - tečaj fotografije:
- namijenjena je svim dobnim uzrastima (osim nižih razreda osn. škole), s različitim razinama znanja, različitim afinitetima i sklonostima vezanim uz foto-svijet, bez obzira da li je polaznik već član KAF-a ili još to nije, i za  sve one koji žele naučiti ili se žele podsjetiti što to fotografija jest.

- Škola započinje u četvrtak, 06.10. od 19:00 upisima i upoznavanjem sa predavačima i planom aktivnosti. Prostorija na 1. katu zgrade Općine Sv.Lovreč Gradski trg 4, bit će polazna točka ovog novog edukativnog ciklusa.
- Voditelji škole bit će Dušan Grbac i Kristian Macinić, a uz njih pridružit će se i nekoliko vrsnih poznavatelja pojedinih tema.
- tečaj obuhvaća:

* osnove fotografije (osnovni pojmovi),
* upoznavanje i korištenje fotografske opreme,
* elementi likovne i vizualne umjetnosti,
* fotografske tehnike u praktičnoj primjeni.

Dinamika i raspored tema bit će objavljena na prvom - inicijalnom dolasku 06.10.’22. Održavanje edukativnih predavanja i radionica predviđena su svakog četvrtka, iznimno i drugim terminima, tijekom narednih 12  tjedana!.

Nije potrebno posjedovati fotoaparat kako bi se sudjelovalo u edukaciji. Sama edukacija obuhvaća i dio koji se odnosi i na korištenje ostalih telekomunikacijskih uređaja u primjeni.

Predavanja i ostale aktivnosti tečaja planirana su četvrtkom u zgradi Općine Sveti Lovreč,
Zbog optimalnog popunjavanja tečajne skupine, molimo Vas da rezervirate svoje mjesto u 'klupama' na kaf.lovrec@gmail.com

Osim same Škole fotografije, klub neće zaboraviti ni na one koji su osnovne vještine i znanja savladali. Tako se za sve ostale, osim samog članstva, koji se žele intenzivnije uklopiti u fotografski svijet, priprema u ostalim terminima i terenske aktivnosti, obilasci izložbi, gostovanja raznih renomiranih autorica i autora, kao i ulazak u svijet srodnih tema, poput video-stvaralaštva ili npr. pripreme i realizacije fotografskih izložbi. Uz to, pratiti će se trendovi u obradi digitalne fotografije, praćenja fotoaparatom lokalnih, sportskih, kulturnih i društvenih događanja, suradnja sa susjednim i srodnim skupinama i sl.

Sve aktualne informacije mogu se dobiti i na  [url=https://www.facebook.com/groups/81236645863/]https://www.facebook.com/groups/81236645863/[/url]

(DV)