Svjetska DJ zvijezda Joris Voorn u petak stiže na prvi BSH party u Cave Romane

Svjetska DJ zvijezda Joris Voorn u petak stiže na prvi BSH party u Cave Romane-128724

PARTY ELEKTRONIČKE GLAZBE, CAVE ROMANE, VINKURAN, PETAK, 12. KOLOVOZA
Najpopularniji hrvatski party brend BSH Events u petak, 12. kolovoza gostuje na jedinstvenoj i jednoj od najljepših antičkih pozornica u Europi Cave Romane. Ovaj događaj prvi je party elektroničke glazbe u nekadašnjem rimskom kamenolomu u Vinkuranu. Već je samo predstavljanje zaokupilo pažnju javnosti i ljubitelja vrhunske glazbe koji nestrpljivo iščekuju dolazak jedne od vodećih zvijezda techno i underground scene Jorisa Voorna. 

Ovaj događaj željeli smo organizirati već prije, no kako je nastupila pandemija koronavirusa morali smo ga odgoditi. Sada kada je pandemija splasnula odlučili smo ići u organizaciju.“– istaknuo je na predstavljanju ovog glazbenog projekta načelnik Medulina Ivan Kirac te s veseljem najavio nadolazeći BSH glazbeni događaj: „Bit će puno iznenađenja, nešto zaista spektakularno u ovom nekadašnjem kamenolomu, a danas pozornici koja zaista stoji uz bok svjetskim pozornicama.“

BSH tim, iza kojeg stoji iza više od 40 glazbenih događaja diljem Hrvatske na kojima je na brojnim poznatim kulturnim i povijesnim lokacijama do sada plesalo više od 100 tisuća gostiju iz cijelog svijeta, za ovu posebnu priliku priprema i zaista veliki party spektakl. DJ zvijezde, vrhunska glazba i spektakularna produkcija samo su dio uzbudljive priče. Impozantna stijena i prekrasan prirodni ambijent Cave Romane pruža nesvakidašnju igru svjetla i zvuka te obećaje festivalski doživljaj za pamćenje, ali i dugoročan projekt koji će u narednim godinama bez sumnje privući brojne posjetitelje iz cijelog svijeta. 

BSH u Cave Romane donosi spektakularni glazbeni program, ali i audiovizualni show koji obuhvaća 3D mapping i projekcije na samom kamenolomu. Ove godine događaj će trajati jedan dan, no u budućnosti ga planiramo proširiti na više dana, čak i više termina održavanja. Sama lokacija jako je zanimljiva izvođačima, te smo već za sljedeću godinu dobili upite od izvođača koji bi ovdje voljeli nastupiti. “ – zaključio je ispred organizatora događaja, BSH Events Drago Vukelić. 

Cave Romane nekadašnji je rimski kamenolom u Vinkuranu koji je svojedobno pretvoren u antičku pozornicu na otvorenom. Brojni dnevni turistički posjeti uz priču o kamenu kojim je izgrađena pulska Arena, te nastupi nekih od najtraženijih izvođača svijeta dokaz su posebnosti ovog mjesta koje naprosto ostavlja bez daha i nestrpljivo očekuje dolazak prvog BSH glazbenog spektakla koji predvodi nizozemska DJ zvijezda.

Joris Voorn u epicentru je nizozemske elektroničke glazbene scene, jedan od najpoznatijih nizozemskih umjetnika, koji predstavlja underground i techno na globalnoj pozornici. Za zemlju s populacijom od samo sedamnaest milijuna stanovnika, njegov doprinos svjetskoj elektronskoj glazbi je nenadmašan. Tijekom godina Ibiza je uvijek igrala aktivnu ulogu u Jorisovom dnevniku ljetnih turneja, od ranih nastupa u klubu Space, do njegovih novijih La Familia večeri u Ushuaiji s Nicom Fancuillijem. Izvan Ibize, Joris je redoviti gost u svim ključnim klubovima i festivalima u globalnom underground krugu s više tjednih nastupa na događajima diljem Europe, Japana, Hong Konga, Kine, Singapura, Australije, Rusije, Brazila, Kolumbije, Izraela, Detroita, Chicaga i New Yorka. 

Uz Joris Voorna nastupiti će i Alex Kennon, Lemon, Pablo Panda i Aurora.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 70 kn za regularnu ulaznicu, 120 kn za VIP ulaznicu te 220 kn za backstage u sustavu www.entrio.hr

(Hana R.)