Sve je spremno za večerašnju tradicionalnu Pulsku noć!

Sve je spremno za večerašnju tradicionalnu Pulsku noć!-139555

PROGRAM POČINJE U 20 SATI
Ova manifestacija, koja se održava po završetku bogatog Pulskog kulturnog ljeta, donosi izvanredan program glazbe, hrane i zabave na ulicama grada. Ovogodišnja Puljska noć privući će sve generacije i različite afinitete, a organizatori su se potrudili da posjetitelji dožive nezaboravnu noć u srcu Pule.

Sve počinje u 20 sati na tri različite lokacije - Tržnici, Portarati i Forumu, gdje će se održati koncerti sedam različitih izvođača. To je prilika za ljubitelje glazbe da uživaju u raznolikom glazbenom programu. No, to nije sve. Na Tržnici, gastronomski majstor Budimir Žižović-Žižo pripremat će tradicionalno istarsko jelo, pedoče na buzaru, po prigodnoj cijeni. Posjetitelji će moći uživati u autentičnom okusu Istre dok slušaju glazbu.

Program će trajati sve do jedan sat poslije ponoći, pružajući nezaboravnu noć ispunjenu glazbom i zabavom. Na svim lokacijama nastupit će lokalni izvođači koji su dobro poznati domaćoj publici.

Forum će biti domaćin izvođačima kao što su Zbor Zaro, Top of the Pops i Le Monde band. Portarata će vibrirati uz energične nastupe Šajete i grupe Funbox, dok će na Tržnici glazbeni sastavi Side effects i Pula Jazz Quartet pružiti glazbeni užitak, uz bogatu ponudu hrane i pića.

Ovaj petosatni program idealan je za sve generacije i različite ukuse, a koncept je osmislio Vlado Orlić, dok je za tehničku i logističku podršku zaslužna Javna ustanova Pula Film Festival.

Pulapromet je također omogućio besplatan javni prijevoz na svim gradskim linijama tijekom održavanja Pulske noći.

(REX)