Sutra će se održati utrka “Krnički điri zgoru i zdolu”

Sutra će se održati utrka “Krnički điri zgoru i zdolu”-127957

PETAK, 24. LIPNJA S POČETKOM U 19:30 SATI U KRNIČKOM PORTU
U petak, 24. lipnja održat će se utrka "Krnički điri ZGORU" s početkom u 19:30 sati na županijskoj cesti Krnica- Krnički porat. Osim glavne utrke, organizirat će se i utrka za osnovnoškolce pod nazivom Krnički điri ZDOLU, ali i za najmlađe pod prigodnim imenom Krnički điri MIĆI.

"Najmlađi trkači će trčati 1oo metara, učenici od 1 do 4 razred 200 metara, dok će najstariji školarci istrčati 500 metara. Glavna utrka je dužine 4,5 km i kao što joj i sami naziv kaže, preko 2 km se teče ZGORU u brdo! Sve će natjecatelje u samom cilju čekati okrjepa, ali također i friška riba s gradela u organizaciji naših vrijednih ribara" - poručuje organizator Erik Lukšić.

Start i cilj utrke nalazi se uz more u Krničkom portu, prijava putem službene stranice na Facebook-u. Budući da je duljina trase kraća od 5 km, predviđeno vrijeme trajanja utrke je tridesetak minuta. Nakon TEĆI, slijedi ISTI & PITI gdje ćete moći degustirati srdele i vino lokalnih vinara.

Kotizacije za dječje utrke nema, dok su stariji obavezni uplatiti 20 kuna. Prijave su moguće i na sam dan utrke. Dodatne informacije možete dobiti na tel. 099 74 564 73. Djeca će ulaskom u cilj dobiti diplome, dok će trkači/ce koji se odluče istrčati do Krnice i natrag dobiti majice. 

Vrijedne nagrade

Najbrži će dobiti kolut Vesna Loborika, drugoplasirani bocu maslinovog ulja Oio Vivo, a trećeplasirane će nagraditi vina Šegota.

Ukoliko se želite zabaviti i provesti ugodan početak zadnjeg vikenda u lipnju, navratite do Krničkog porta jer vam ne rabi teći, već morete samo isti i piti.

(S.V.)