Sporazum o suradnji Obrtničke komore IŽ s tvrtkom „Glam Style Studio“

Sporazum o suradnji Obrtničke komore IŽ s tvrtkom „Glam Style Studio“-63785

SPORAZUM OBUHVAĆA ODRŽAVANJE TEČAJEVA I RADIONICA
U Puli je 3.12.2015. potpisan sporazum o suradnji Obrtničke komore Istarske županije s tvrtkom „Glam Style Studio“ j.d.o.o. Predsjednik Komore Mario Paliska istaknuo je kako je cilj Komore okupljanje kvalitetnih partnera, koji će obrtnicima pružati različite usluge pod povoljnijim od komercijalnih, te kako su obrtnicima već na raspolaganju brojne usluge. Potpisani sporazum omogućit će im da steknu znanja o javnoj i poslovnoj komunikaciji.

   Vlasnica i direktorica tvrtke „Glam Style Studio“ j.d.o.o. Gledis Šprah, koja ima dugogodišnje iskustvo u području odnosa s javnošću, predstavila je tvrtku, koja se bavi djelatnostima s područja odnosa s javnošću i različitih vrsta edukacija i čije usluge su koristile brojne poznate osobe iz javnog života.

   Sporazumom se predviđa održavanje tečajeva s temama upravljanja osobnim imidžem, komunikacijskih vještina, javnog nastupa i protokolarnih aktivnosti. Tečajevi će se održavati u grupama od 5 do 10 polaznika u trajanju od 2h i 30 minuta po radionici, a za obrtnike je predviđen popust od 50% na redovnu cijenu. Tečajevi će se održavati po dogovoru, po formiranju grupa. Za sve dodatne informacije obrtnici se mogu javiti direktno tvrtki „Glam Style Studio“ (mail: gledis@glamstylestudio.hr), odnosno Obrtničkoj komori Istarske županije ili svom udruženju. (Rex)