Spektakularnim otvorenjem započeo DanceStar World Finals u Poreču

Spektakularnim otvorenjem započeo DanceStar World Finals u Poreču-88130

VIŠE OD 7000 PLESAČA SVIJETA NATJEČE SE ZA TITULU NAJBOLJIH
U srijedu, 23. svibnja, u Poreču započelo je jedno od najvećih plesnih natjecanja u svijetu, DanceStar World Finals i trajat će do nedjelje, 27. svibnja.
Program prvog dana plesnih natjecanja u raznim plesnim disciplinama, uključio je prvu od nekoliko radionica Martyja Kudelke (USA), kao i audiciju za DanceStar 2018 Video Projekt koji će Marty režirati. Video projekt se tradicionalno premijerno prikazuje na kraju finalnog natjecanja, a od ovogodišnjeg finala očekivanja su visoka s obzirom da je Marty Kudelka kreativni direktor i koreograf Justina Timberlakea.

Roy Douan (DE) je također održao radionicu, a do kraja finala u nedjelju, plesači će moći sudjelovati u više od 20 radionica koje će držati najbolji koreografi iz cijeloga svijeta.

Prvi natjecateljski dan završio je spektakularno velikim svečanim otvorenjem DanceStar World Finals 2018. Otvorenje je započelo defileom zastava 25 zemalja sudionika na prekrasnoj plaži u Zelenoj Laguni, partnera i domaćina Plave Lagune, a nastavilo se predstavljanjem ocjenjivačkog suda i koreografa. Sve sudionike pozdravio je i ponovo pozvao u Poreč naredne godine porečki gradonačelnik Loris Peršurić, a nakon pozdravnih riječi zabava se nastavila nastupom Damira Kedže. Službeno svečano otvorenje završilo je spektakularnim vatrometom koji je bio odličan uvod u DJ Party.

Četvrtak, drugi dan DanceStar World Finals, donio je još jedan dan žestokih natjecanja, kao i radionice koje su održali Dylan Mayoral (UK), Almira Osmanović (HR), Zoltan Katona (HU) i Marty Kudelka (USA).

Najglamurozniji događaj na DanceStar World Finals je definitivno DanceStar Gala Night na kojoj će se 20 izabranih koreografija boriti za prestižne i vrijedne nagrade, a pobjednik će osvojiti 6,000€. Gala Night održat će se u petak, 25. svibnja, s početkom u 21 sat u Dvorani Žatika.
(Rex)