Sinoćnjim koncertom Damira Urbana & 4 otvoren je festival u Vrsaru

Sinoćnjim koncertom Damira Urbana & 4 otvoren je festival u Vrsaru-130560

DANAS VAS NA FESTIVALU OČEKUJE BOŽO VREĆO
Sinoćnjim koncertom Damira Urbana & 4 otvoren je festival U zagrljaju glazbe, kamena i mora u kamenolomu Montraker u Vrsaru. Urban i njegov bend atmosferu su doveli do usijanja, a Damir Urban oduševio je sve prisutne spustivši se među publiku. 

Na ovu predivnu pozornicu iznad morske obale stižu i druga vrhunska glazbena imena iz regije koji će od 21. do 24. rujna održati  nezaboravne koncerte. 

Drugu večer,  22. rujna u 21 sat, nastupit će Božo Vrećo, lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije. 

Treću večer, nastupit će Neno Belan i Fiumens, umjesto Gibonnija, koji je zbog bolesti morao odgoditi zakazani koncert. Belanu i Fiumensima ovo će biti jedan u nizu koncerata kojim ove godine obilježavaju 25 godina uspješne suradnje. 

Festival će, 24. rujna u 21 sat zatvoriti Queen Real Tribute - vrhunski, profesionalni glazbenici, obožavatelji grupe Queen, koji su odlučili oživjeti uspomenu na svoju najdražu glazbu i postali vodeći svjetski tribute band grupe Queen. 

Festival “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’ rodio se prošle godine u organizaciji Music Timea, a ideju je u suradnji s gradom Vrsarom odlučio provesti producent Tomislav Kašljević koji ističe kako se radi o jedinstvenom događaju na zaista jedinstvenoj lokaciji. "Nakon što sam vidio to impresivno mjesto, znao sam da tamo moramo napraviti festival. Ideja je da svakako dovedemo najbolja regionalna glazbena imena i mislim da smo u tome i uspjeli" - rekao je Tomislav Kašljević.

Ulaznice za koncerte možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte

NAPOMENA
Na koncert Nene Belena i Fiumensa možete ući s ulaznicom za otkazani koncert Gibonnija ili tražiti povrat novca na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena do 14. rujna 2022.

Organizatori izražavaju žaljenje zbog otkazanog koncerta, te mole za razumijevanje s obzirom na to da se radilo o višoj sili zbog koje su bili primorani otkazati koncert.

(REX)