Puležanka Lara Demarin napustila Cvekov bend i objavila singl ‘‘Dodir’’

Puležanka Lara Demarin napustila Cvekov bend i objavila singl ‘‘Dodir’’-141087

NOVA GLAZBENA PUSTOLOVINA
Lara je s Matijom Cvekom i bendom The Funkensteins surađivala od 2018. godine i bila je dio cijelog putovanja kroz sve faze stvaranja i zajedničkog muziciranja sve do posljednjeg albuma ''Vile se ovdje igraju'' čija je i koautorica uz ostale članove benda.

Pamtit ću ovih šest godina kao najljepše glazbeno i životno iskustvo, tu i tamo možda pustiti još koju suzu, ali vrijeme je da svoju glazbenu priču nastavim sama. Bilo je samo pitanje trenutka kad ću se odlučiti na ovaj korak. Izlazim iz pratećeg benda Matije Cveka - The Funkensteins i to obilježavam solo singlom ‘Dodir’” izjavila je Lara, a pjesmu možete poslušati već sada.

Lara je s Matijom Cvekom i bendom The Funkensteins surađivala od 2018. godine i bila je dio cijelog putovanja kroz sve faze stvaranja i zajedničkog muziciranja sve do posljednjeg albuma “Vile se ovdje igraju” čija je i koautorica uz ostale članove benda. Nastupala je na brojnim velikim pozornicama diljem regije, a za pjesmu “Ne moram ni ja” kao dio The Funkensteinsa zaslužila je nominaciju za Porin u kategoriji “Najbolja izvedba grupe s vokalom”.

Paralelno je radila i na izgradnji svoje solo karijere, a sada je konačno došla do faze kad se u potpunosti može posvetiti vlastitoj glazbi. Nova faza počinje novom sjajnom pjesmom “Dodir” čiji je zadatak nadmašiti prošlu uspješnicu “Ne dam ti da znaš” koja se više tjedana zadržala pri vrhu hrvatskih glazbenih top ljestvica.

Mala family MC & The Funkensteins zauvijek će ostati jedna od najdražih uspomena u mom životnom albumu, ne želim se opraštati niti biti predramatična jer gledam na ovo kao novi odlomak koji je samo čekao svoj trenutak. Veselim se probati i vidjeti što mi sve ovaj iskorak i nova pjesma donose”, rekla je Lara.

Pjesma “Dodir” nastala je prije dvije godine, a inspirirana je stvarnim događajem. Autor glazbe je Larin brat Luka Demarin, a tekst potpisuju zajedno. Produkcijska kuća Performer Point pod palicom Igora Drvenkara i Darija Mihića dala je pjesmi onaj pravi R’n’B štih koji prati Larin izričaj uz sjajni aranžman na kojemu je sudjelovao Tin Švegović.

Mnogi će se poistovjetiti s temom pjesme koja govori o pomirenju sa završetkom bliskog odnosa te pokušaju prebolijevanja gubitka osobe s kojom smo nekad dijelili najintimnije trenutke - svaki dodir tražit će drugo mjesto.

(REX)