Prvi vikend u kolovozu donosi glazbeni spektakl u pulsku Arenu!

Prvi vikend u kolovozu donosi glazbeni spektakl u pulsku Arenu!-128997

SERGEJ ĆETKOVIĆ / TONY CETINSKI / S.A.R.S. / BAJAGA & INSTRUKTORI 06. I 07. KOLOVOZA
Prvi vikend u kolovozu ove godine donosi glazbeni spektakl za domaću publiku i za sve one koji su se u ovoj korona krizi zaželjeli velikih koncerata! Trenutno neka od najtraženijih glazbenih imena u regiji nastupit će pod imenom Adria Summer Festivala na prekrasnoj pozornici pulske Arene. 

Subota, 06.08. bit će obilježena baladama dvojice miljenika ženske publike, Sergeja Ćetkovića i Tonya Cetinskog. Večer posvećenu ljubavi otvorit će Sergej Ćetković koji će se po prvi puta predstaviti publici u pulskoj Areni, a nakon njega pozornicu preuzima Tony Cetinski. 

Nedjelja, 07.08. rezervirana je za nešto brže ritmove uz hitove S.A.R.S.a koji će uvesti publiku u drugu večer festivala te Bajage i Instruktora s kojima će se završiti ovogodišnje festivalsko izdanje Adria Summer Festivala.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima na [url=http://www.eventim.hr]http://www.eventim.hr[/url] kao i na fizičkim prodajnim mjestima u njihovoj mreži. Izuzetno povoljna cijena ulaznica u pretprodaji ne ostavlja prostora za izgovor svima onima koji još razmišljaju da provedu dvije večeri u Areni. Po dva velika glazbena imena i više nego opravdavaju cijenu ulaznica koja za prvu večer iznosi 120,00 kn dok je za drugu večer 100,00 kn. Festivalska ulaznica za obje večeri u pretprodaji je dostupna za samo 200,00 kn. 

Pretprodaja traje do četvrtka, 04.08. do 23:59. Nakon toga od petka, 05.08. ulaznice kreću u prodaju po punoj cijeni što za prvu večer iznosi 150,00 kn, za drugu 120,00 kn a za dvodnevnu festivalsku 250,00 kn.
Ono što je za istaknuti je da već tradicionalno Adria Summer Festival dio sredstava od ulaznica izdvaja za humanitarne svrhe pa će tako i ove godine od svake ulaznice 5 kn ići u humanitarni fond iz kojeg će se nakon festivala u dogovoru s Gradom Pulom donirati udruge koje pomažu najugroženijima.

Koncerti će započeti u 21 sat te organizatori upućuju poziv svim posjetiteljima da dođu na vrijeme. Obzirom na velik broj prodanih ulaznica mole se svi koji dolaze automobilima da parking potraže van samog centra grada (preporuka parkiralište Mandrać) kako bi se izbjegle dodatne gužve.

(REX)