Promocija romana „Zadnja ruka“

Promocija romana „Zadnja ruka“-122602

VEČERAS U 19.15 U TRIKOTAŽI, HALA 2
Večeras možete sudjelovati u promociji dugoiščekivanog romana  „Zadnja ruka“, roman jednog od najboljih hrvatskih pisaca Renata Baretića. Program promocije romana, u skolpu Sajma knjige, započinje u 19.15 u Trikotaži, hala 2.

Ukratko o romanu:
„Nije Zvonko Fild bio sretan čovjek, ali trenutaka sreće se, nakon razvoda, u podstanarstvu i u kroničnoj spisateljskoj i financijskoj krizi tog priznatog pisca, nalazilo, a onda su i u te trenutke počeli uskakati ni manje ni više nego likovi iz njegovih priča sa zahtjevom da ih dovrši, da ih pomakne iz stanja u kojemu ih je ostavio. Da opet piše, a baš to mu je, i kao bivšem novinaru, bilo najdalje, dijelom i zbog mučnog općeg urušavanja svih standarda profesije.

Vrlo skoro će Zvonko morati potražiti pomoć psihijatra, jer su statusi zbilje i fikcije nepovratno prepleteni, a njegovi likovi mijenjati taktike ne bi li ga pomaknuli iz rezignacije − zbog sebe, ne zbog njega – što znači da će epidemijski početi naseljavati snove Zvonku bliskih ljudi. Time je njegova odgovornost prema pisanju i riječima općenito naglo porasla i suočila ga s teško razrješivom situacijom. Od njega se očekuje zadnja ruka, dovršavanje i zaokruživanje i njih i sebe, posao za mnoge.“

Vjerujemo da će se čitatelji oduševiti pričom i junacima romana kao što je bio slučaj s „Osmim povjerenikom”.

Uz Renata Baretića u programu će sudjelovati Ivica Ivanišević i Kruno Lokotar.

Ukoliko želite posjetiti promociju knjige potrebna je Covid potvrda.

(S.V.)