Jedinstveni nastup Devina Juraja u Circolu!

Jedinstveni nastup Devina Juraja u Circolu!-135220

ČETVRTAK, 23. OŽUJKA U CIRCOLU S POČETKOM 20:30 SATI
U Circolu u Puli gdje je mnogo mladih talenata započelo svoju karijeru 23. ožujka čeka vas jedinstveni nastup multitalentiranog kantautora Devina Juraja. Upravo je Circolo u Puli nakon koncerta U Zagrebu, odabrao 22-godišnjeg pjevač iz Pule za svoj prvi prezentacijski nastup u Puli, a za taj datum priprema pravu poslasticu za ljubitelje dobre glazbe. Na koncertu će izvesti svoje autorske pjesme "Insignia", "Dan dva", "Trajat će", "Samo tvoj" "Domani "Level Up", koje su već pronašle put do svoje publike, ali počastit će okupljene i jedinstvenim obradama najvećih hitova njegovih omiljenih glazbenika kao što su Bon Jovi, Black Veil Brides , Chris Stapleton, Lana del Ray, Justin Bieber, Dino Merlin, Frank Sinatra. Pjevat će i pjesme sastava Europe i Journey te popularnih eurovizijskih pobjednika iz Italije, grupe Måneskin i nikad zaboravljenog Elvisa.

"Moj nastup sastoji se od pjevanja i plesa te akustičnog dijela s klavijaturistom Aleksandrom Valenčić. Uz glazbeni dio očekuje vas i vizualni modni event dizajnera Sashe Obradovića" - poručio je Devin. 

Ovaj Istrijan iz Pule s radnom adresom u Zagrebu, iza sebe ima već impresivan broj osobnih pobjeda uz zanimljiva postignuća. Pjesme koje, za tako mladog autora, skupljaju do respektabilnih 100 tisuća pregleda na YouTubeu nose dozu mladenačke melankolije, ali i euforije, atmosferu svjetske produkcije, no i utjecaj prostora gdje živi, a sasvim širok spektar ritmova i tema jasno govore kako Devin Juraj ima neporeciv talent. U dugom procesu stvaranja i eksperimentiranja, Devin je otkrivao sebe i svoj glazbeni senzibilitet te se napokon pronašao, a predstavljanje Devinovog završnog viđenja čeka vas u Circolu!

Zabilježite si u kalendar 23. ožujka u 20:30 sati i ne propustite odličan provod u Circolu uz dobru glazbu s Devinom Jurajem u glavnoj ulozi.

Uz Devina, nastup će obogatiti i producent i klavijaturist Aleksandar Valenčić, duo Irena i Mauro Giorgi te DJ Mylo a priprema se i modna revija dizajnera Sasche Obradovića. Djevojke Ananda i Sara iz plesnog studija Transform iz Zagreba obogatit će plesne sekvence, dok će Lena Habalija, Daria Udossi te Michelle Salome Kursar nositi divne kreacije. Za ukrase na pozornici bit će odgovorna Leona Pučnikar Radaković,  za frizure Kristina Brkić frizerski salon Artistic te šminku Tea Flego.

Moderatorica eventa je Jelena Vitasović.

Ulaz besplatan!

(REX)