Predstavljamo novu pjesmu Vivien Gallete - Tango Dalmatino/Fjaka - VIDEO

Predstavljamo novu pjesmu Vivien Gallete - Tango Dalmatino/Fjaka - VIDEO-129332

PJESMA EMIRA KULENOVIĆA, ODVJETNIKA IZ PULE, NASTUPIT ĆE NA FESTIVALU ŠIBENSKE ŠANSONE
Predstavljamo vam novi glazbeni uradak pod nazivom Tango Dalmatino/Fjaka u izvedbi Vivien Gallette, s kojim će nastupiti na jubilarnom Festivalu šibenske šansone 20. kolovoza 2022.godine.

Pjesmu je skladao Emir Kulenović, odvjetnik iz Pule u suradnji sa Sandyem Lopičićem, poznatim glazbenikom i redateljem iz Graza. Tekst pjesme je napisala pulska pjesnikinja Slavica Lončarić, a aranžman Sandy Lopičić i Aleksandar Valenčić.

Solisti su Marjan Krajna-harmonika, Svetlana Krajna-mandolina i Antun Stašić-violina. Spot za pjesmu je uradila MedVid produkcija iz Pule, a režirao poznati redatelj Arsen Oremović, sudionik posljednjeg Filmskog festivala u Puli s filmom pod nazivom "Glava velike ribe". Koreografiju za plesne dijelove spota je napravila Almira OSmanović, nacionalna baletna prvakinja, a otplesali su studenti Umjetničke akademije u Splitu. Spot je sniman na lokaciji Galerije Meštrović u Splitu i Kaštelu Morosini-Grimani u Svetvinčentu. Spot je imao premijeru na CMC televiziji, a izdala ga je Croatia records.

(Hana R.)

Video vezan uz članak