Poziv za sve ljubitelje automobilizma: AMK 5. No Traction Weekend

Poziv za sve ljubitelje automobilizma: AMK 5. No Traction Weekend-129323

OD SUBOTE 13.  DO NEDJELJE 14. KOLOVOZA, VALLELUNGA, POČETAK U 12 SATI
Nakon pune 4 godine udruga AMK NO traction vraća se na stare staze. Ovaj vikend organiziraju super event za ljubitelje limenih ljubimaca.

Udruga AMK No Traction je neprofitna udruga koja je osnovana 2014. godine s ciljem promicanja Drift automobilizma u Istarskoj županiji. Prema Statutu udruge, glavne djelatnosti udruge su okupljanje ljubitelja auto-moto svijeta koje potiču zajednička druženja; razmjenu informacija i iskustava između članova udruge u svezi nabave, servisiranja, osiguranja i zaštite vozila; ostvarivanje prijateljskih odnosa s auto-moto klubovima u zemlji i inozemstvu te ostvarivanje suradnje s tvrtkama koje se bave djelatnostima vezanim za osobna vozila.

Ovogodišnji 5. No Traction Weekend, koji će se održati 13.-14.08.2022. s početkom u 12:00 sati na lokaciji Vallelunga, Pula poziva sve ljubitelje automobilizima da dođu i uživaju u drugačijem programu dobre zabave i druženja uz BMW Meet i Cars & Coffee Car Meet, tu nam je i VELIKA NAGRADA NO TRACTION-a (OSV) te društvene igre, DJ s glazbom oba dana događanja. Također, na istoj lokaciji održat će se i upis novih članova.

Organizirat će se također u sklopu susreta i No Traction Party koji će započeti u 20:00 na uz odličnu muziku našeg klupskog DJ-a sve do sitnih jutarnjih sati.

Za sve goste koje dolaze iz daljnjih krajeva Hrvatske i inozemstva osigurali smo besplatno kampiranje na lokaciji Meet-a.

(Hana R.)