Obavještavamo sve koje su po zanimanju kuhari/ice koji bi bili zainteresirani za usavršavanje u programu: Kuhar/ica tradicijske lokalne i regionalne kuhinje, da pošalju svoju prijavu. Radi se o projektu sufinanciranom od strane Europske unije čiji..."/>

Poziv svim zainteresiranima na nastavni program usavršavanja za Kuhara/ice

PROJEKT "OKUSI TRADICIJE" (TASTE OF TRADITION)
Obavještavamo sve koje su po zanimanju kuhari/ice koji bi bili zainteresirani za usavršavanje u programu: Kuhar/ica tradicijske lokalne i regionalne kuhinje, da pošalju svoju prijavu.

Radi se o projektu sufinanciranom od strane Europske unije čiji je cilj jačanje sektora obrazovanja odraslih kako bi povećali konkurentnost na tržištu rada.

U okviru navedenog projekta održati će se edukacija za 20 polaznika u trajanju od 150 nastavnih sati, u što je uključena teoretska i praktična nastava. Planirani početak nastave je 06. svibnja 2014. godine.

Program za sve zainteresirane polaznike je BESPLATAN.

Svim polaznicima biti će plaćeni putni troškovi, sanitarne iskaznice te kuharska oprema. Za sve detaljnije informacije zainteresirani nam se mogu javiti na broj telefona: 098/421-022 ili putem e-maila: maja.milevoj@diopter.hr (REx)