Poslovno učilište Promotor započelo s radom u Puli

ODRŽAN SEMINAR IZ NLP-a
Pod vodstvom instruktorice  mr.sc. Nirvane Mattey,  poslovno učilište Promotor održalo je ovog vikenda jednodnevne seminare iz područja neuro-lingvističkog programiranja popularnog  NLP-a, kojima je najavilo početak svojeg djelovanja u Puli i Istarskoj županiji.  Sjedište učilišta Promotor je u Zagrebu gdje nude profilirane programe poslovnog usavršavanja kako individualnim polaznicima, tako i poslovnim organizacijama i tvrtkama nudeći im ciljane, svrhovite edukacije, specijalizacije i poslovna usavršavanja.
Kako saznajemo od koordinatorice pulskog Promotora Ružice Koraca i od Romine Ružić namjera je većinu programa koje Promotor provodi u Zagrebu dovesti i u Pulu kako bi ponudili novost na području edukacije kroz svoje radionice, seminare te „in house“ edukacije vezane za područja prodaje, marketinga, odnosa s javnošću, poduzetništva, sporta te turizma i ugostiteljstva.
Seminar iz NLP-a održan je po promotivnoj cijeni dva dana za redom, prvo u prostorima HGK, a zatim i u prostoru Promotora u sklopu gradskog stadiona „Aldo Drosina“ u Puli. Njegovi polaznici istaknuli su zadovoljstvo stečenim znanjem, stručnošću predavača  i načinom rada. Seminar je držala instruktorica mr.sc. Nirvana Mattey rodom iz Rovinja koja već 10 godina radi u Miamiu u SAD –u i to na području analize ponašanja kao profesionalni ‘life coach’ te kao instruktorica neuro-lingvističkog programiranja. (D.B.M.)