Večeras “Posljednja večernja” Večernje škole gostuje na pulskom Kaštelu

Večeras “Posljednja večernja” Večernje škole gostuje na pulskom Kaštelu-136551

KAŠTEL PULA, SRIJEDA, 7.6. U 20,59 SATI
'Posljednja večernja' Večernje škole gostuje na pulskom Kaštelu u srijedu, 7.6. u 20,59 sati. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava eventim, u Tisak medija centrima, Activi travel Pula, Contineo Pazin. Broj stolica je zbog kapaciteta Kaštela ograničen tako da požurite po svoju ulaznicu.

Velika turneja predstave „Posljednja Večernja“ ujedno je i oproštajna turneja Večernje škole, pa je tako stvarno i posljednja prilika za sve fanove Večernje škole da uživo dožive ovu sjajnu ekipu glumaca u školskim klupama i u kultnim ulogama koje su im obilježile živote i karijeru. 

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) nedavno su gostovali i u Zagrebu, gdje su do posljednjeg mjesta rasprodali Cibonu. Nikada ni jedna predstava u Hrvatskoj nije zaigrala u dvorani veličine zagrebačke Cibone, niti je okupila toliki broj posjetitelja kao što je slučaj bio s predstavom "Posljednja Večernja". U Ciboni su junaci Večernje škole dočekani i ispraćeni stajaćim ovacijama čak 5 tisuća fanova koliko ih je došlo pogledati predstavu.

Inače, oproštajna turneja s predstavom „Posljednja Večernja“ započela je još u veljači u Slavonskom Brodu. U međuvremenu su dečki već obišli Čakovec, Rijeku, Osijek, Karlovac, Zadar, Split, Koprivnicu, Vukovar, Požegu, Našice, Šibenik, Zagreb i Ivanić Grad, pa svratili u Mostar, Sarajevo i druge gradove u Hrvatskoj i regiji. Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala, a Željko Pervan je više puta javno potvrdio da je ovo uistinu posljednja turneja Večernje škole.

Rasprodane sportske dvorane, euforična publika, neočekivani gosti i neponovljivo dobra atmosfera  obilježili su ama baš svako gostovanje „Posljednje Večernje“ u svim gradovima u kojima je predstava gostovala, pa upravo takvu atmosferu možemo očekivati i na nastavku turneje. 

(REX)