Pikado ekipa SUS Učke otputovala u Karlovac

Pikado ekipa SUS Učke otputovala u Karlovac-137931

SUS UČKA OSVOJILA 4. MJESTO
U prostorijama Udruge slijepih Karlovačke županije 8. srpnja u organizaciji Športskog društva slijepih '4 rijeke' održan je tradicionalni 13-ti prijateljski ekipni turnir u elektronskom govornom pikadu. Turnir je održan u sklopu manifestacije 'Zvjezdano ljeto', a povodom 444. rođendana Grada Karlovca. Na pikado turniru su sudjelovale 4 ekipe. 

Na 4. mjestu plasirala se ekipa Sportske udruge slijepih Učka iz Pule, 3. mjesto zauzela je ekipa Športskog društva slijepih „4 rijeke“ iz Karlovca, druga je bila ekipa Športske udruge slijepih Varaždin, a pobjedu je odnijela ekipa Sportskog kluba slijepih Rijeka. Turnir se tradicionalno, povodom rođendana grada Karlovca, održava svake godine,a naša ekipa Sportske udruge slijepih Učka iz Pule na njemu redovito sudjeluje. Natjecatelji su bili raspoređeni u dvije kategorije; kategoriju B1 čine osobe bez ostatka vida, a kategoriju B2 čine osobe sa ostatkom vida. U kategoriji B1 za SUS Učku natjecali su se Radenko Družetić i Zlatko Sandrić, a u kategoriji B2 bili su Davor Besedić i Saša Stanković. Pikado ekipa SUS Učke u Karlovac je otputovala u pratnji videćeg pratitelja i sportsko-rekreativnog asistenta Semira Ališića, a odlazak u Karlovac sufinaciran je putem sredstava Sportske zajednice Grada Pule i Općine Marčana.

Odlazak u Karlovac je jedna od niz aktivnosti koju Sportska udruga slijepih Učka provodi povodom obilježavanja svoje 25. obljetnice postojanja.

"Zahvaljujemo Športskom društvu slijepih „4 rijeke“ na pozivu za sudjelovanjem u tradicionalnom turniru povodom dana grada Karlovca te se nadamo da će se naša međusobna dobra suradnja nastaviti i narednih godina" - poručili su iz SUS Učke.

(REX)