Ovog vikenda bogat humanitarni program Udruge žena “Mendula”

Ovog vikenda bogat humanitarni program Udruge žena “Mendula”-132493

U SKLOPU HUMANITARNE AKCIJE 'LABINŠTINA HOĆE! ZA MAMOGRAF'
Pod pokroviteljstvom Grada Labin, Općine Sveta Nedelja, Općina Pićan, Općina Kršan i Općine Raša,  Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina, ovog vikenda, u sklopu humanitarne akcije "LABINŠTINA HOĆE! za mamograf", organizira i sudjeluje na čak četiri događanja.

Članice Udruge "Mendula“ u subotu ujutro, 26. studenoga, od 9 do 11 sati na Trgu  Labinskih rudara, nudit će prigodne blagdanske aranžmane i druge ručne radove izrađene na kreativnoj radionici  „Kreiraj i volontiraj“ koju organizira Udruga „Mendula“.

Istoga dana, u Sv. Katarini od 17:30 sati  nadalje, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula", uz potporu Općine  Pićan,  sudjeluje i na "Smotri maslinovog ulja istočne Istre". Očekuju vas brojne edukacije i degustacije, bogat kulturno-umjetnički program te hrana i piće po promotivnim donacijskim cijenama.

Zahvaljujući pozivu organizatora,  u subotu od 18 sati, članice Udruge "Mendula" sudjelovat će s donacijskom kutijom na „Smotri folklora i kulturnog stvaralaštva“ koja se održava u sportskoj dvorani u Labinu.

Udruga "Mendula" s donacijskom kutijom sudjelovat će i u nedjelju, 27. studenoga, u sportskoj dvorani Labin gdje će se održati gledanje prijenosa nogometne utakmice, a nakon toga i rukometna utakmica ŻRK Rudar i Š.R. Karlovac.

(h.r.)