Otvorenje treće sezone glazbenog ciklusa Downtown Pula

Otvorenje treće sezone glazbenog ciklusa Downtown Pula-127933

JAN PLEXY NA DE VILLEOVOM USPONU U PETAK, 24. LIPNJA U 20 SATI
Ljetni glazbenih ciklus Downtown Pula vraća se na De Villeov uspon gdje će se od 24. lipnja do 02. rujna 2022. godine održati čak četiri različita glazbena događaja u sklopu kojih će nastupiti četiri mlada pulska izvođača, DJ-a i producenata.
 
Nastupi mladih glazbenika uz projekcije  i LED instalacije Visualia Grupe, koje će obojati njihove zvukove, stepenice i okolne zgrade De Villeovog uspona, osigurat će nezaboravno druženje i ples pod zvijezdama od 20 do 23 sata.

Projekt Downtown Pula promovira raznolikost lokalne glazbeno-umjetničke scene pa je svaki događaj posvećen drugom izvođaču i različitom glazbenom žanru. Treću sezonu Downtown Pula, ovoga petka 24.06.2022. u 20h otvara DJ Jan Plexy.


 
Ležerna atmosfera probudit će iz zimskog sna najdraže stepenice u srcu starog grada uz balnearne zvukove pulskog DJ-a Jana Plexya, koji od najranije dječačke dobi skuplja glazbu i nesebično ju s publikom dijeli već 20 godina. Šaroliko i dinamično glazbeno iskustvo u koje posjetitelje uvodi tijekom svojih nastupa prilagođeno je svim prostornim i vremenskim dimenzijama, uzrastima i ukusima.

Uvijek svjež i zanimljiv odabir mladih glazbenih snaga koji publiku već treću godinu privlači na De Villeov uspon, nastavit će se nastupima mladih lokalnih izvođača sve do rujna, pulski kolektiv Roots Daughters, na Downtown, 29.07., donosi dub, roots i reggae ritmove. Glazbena entuzijastica i DJ-ica Minolta 19.08. dolazi na Uspon sa svojom glazbenom selekcijom disco, funk i balearic zvukova iz cijelog svijeta, a plesnu sezonu na De Villeovom usponu 02.09. zatvara Jinxie Grooves, groove digger, na sceni prepoznatljiv po svojem funky imidžu i zvuku.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

(DV)