Otvoren natječaj za hostese 27. Konzum Croatia Opena Umag

Otvoren natječaj za hostese 27. Konzum Croatia Opena Umag-68491

PRIJAVE U TIJEKU I ZA OSTALE ATP SLUŽBE
Teniski turnir Konzum Croatia Open Umag poziva mlade i komunikativne osobe od 17 do 25 godina željne iskustva na ovom međunarodno priznatom događaju da postanu dio osoblja turnira ove godine. Gotovo 140 djevojaka imat će priliku postati dijelom službe hostesa 27. izdanja najvećeg teniskog turnira na ovom području. Natječaj je otvoren na službenoj stranici turnira do sredine lipnja, a nakon primitka prijava kandidati će se okupiti na castingu u Zagrebu u četvrtak 16. lipnja, gdje će uz ugodno druženje s organizatorima moći saznati više informacija vezanih uz rad na turniru. Nakon castinga u Zagrebu na kojem se očekuje najveći broj prijavljenih, slijedi casting i u Umagu u subotu 18. lipnja.

Konzum Croatia Open Umag teniski je turnir s tradicijom dugom gotovo tri desetljeća. Poznat po odličnim mečevima i odličnom zabavnom programu, uvijek je rado spominjan kao turnir s najboljim i najljepšim hostesama. Veliki broj prijava prethodnih godina potvrda je snažne konkurencije među djevojkama, a osim za poziciju ATP hostese, svi zainteresirani mogu se prijaviti i za ostale pozicije raspoređene unutar ATP službi. Svake godine u organizaciji turnira sudjeluje 500-tinjak osoba, raspoređenih u 10 organizacijskih cjelina i dvadesetak turnirskih službi, a bave se stručnim sportskim dijelom, brigom o gostima, novinarima, igračima i brojnoj publici, upravljanjem ATP zonama te samim operativnim dijelom organizacije turnira.

Popunjavanjem on line formulara dostupnog na [url=http://www.croatiaopen.hr/hrv/atp-sluzbe]http://www.croatiaopen.hr/hrv/atp-sluzbe[/url] u svega nekoliko minuta moguće je poslati svoju prijavu te tako direktno ući u postupak selekcije. Prijave traju do 24. lipnja, a konačni rezultati bit će poznati najkasnije do 30. lipnja. Po završetku turnira svim angažiranim osobama bit će dostavljena potvrda o sudjelovanju kao uspomena na vrijedno i dragocjeno iskustvo koje će im biti od velike koristi u daljnjem radu i karijeri. 27. Konzum Croatia Open Umag održava se od 15. do 24. srpnja ove godine. Umag će u tom razdoblju iznova postati središte vrhunskog tenisa, zabave i gastronomske ponude koje privlači 100.000 gostiju te između ostalog sportsku, političku, gospodarsku i estradnu elitu. (REX)