Održana 1. Izvještajna sjednica Skupštine u Udruzi slijepih

Održana 1. Izvještajna sjednica Skupštine u Udruzi slijepih-110378

PRISUSTVOVALI ZASTUPNICI SPORTSKE UDRUGE SLIJEPIH 'UČKA' I PLANINARSKO REKREATIVNOG KLUBA SLIJEPIH IŽ
Nakon odgode zbog epidemiološke situacije uzrokovane virusom Covid-19, zastupnici Skupštine Planinarsko rekreativnog kluba slijepih Istarske županije, okupili su se 23. rujna na 1. Izvještajnoj sjednici Skupštine PRKSIŽ, u prostorijama Udruge slijepih Istarske županije u Puli.

Nakon usvajanja financijskog izvještaja i Izvještaja o radu za 2019. te Financijskog i Operativnog plana za 2020. godinu, predsjednik Zlatko Kuftićč sa zadovoljstvom je izvjestio zastupnike o dosadašnjem angažmanu da se sredstvima Europskog socijalnog fonda slijepima u Istri osigura videći pratitelj i asistent prilikom obavljanja sportsko rekreativnih aktivnosti u partnerstvu sa Sportskom udrugom slijepih Učka.

Također je naglasio važnost o što većem angažmanu mladih slijepih osoba Istarske županije u djelokrugu rada i programskih aktivnosti Kluba.


Zastupnici Skupštine Sportske Udruge slijepih 'Učka' okupili su se istog dana 1. Izvještajnoj sjednici Skupštine SUS Učka.

Uz Financijski izvještaj i Izvještaj o radu za 2019., zastupnici su usvojili Operativni i Financijski plan za 2020., a ujedno izrazili i nadanje za što skorijim povratkom SUS Učke u 1. Pikado ligu Hrvatskog športskog saveza slijepih, kao i za videćim pratiteljem slijepim osobama tijekom odvijanja sportsko rekreativnih aktivnosti.

Također su najavili skoro organiziranje Sportskih igara slijepih Istre i ostalih aktivnosti, na zadovoljstvo svih članova.

(Rex)