Održan prvi sastanak Eko odbora OŠ Monte Zaro u školskoj godini 2022./2023.

Održan prvi sastanak Eko odbora OŠ Monte Zaro u školskoj godini 2022./2023.-130707

POTREBNO JE OVE GODINE UPOTVRDITI MEĐUNARODNI STATUS I DOSEĆI TRAJNI CERTIFIKAT
Sastanak Eko odbora škole Monte Zaro održan je u petak, 23. rujna 2022. godine na kojem su prisustvovali predstavnici učenika svih razrednih odjela, predstavnici učitelja i ostalih zaposlenih s predstavnicima vanjskih suradnika i kumova škole.

Ravnateljica Branka Sironić Buić pozdravila je sve nazočne i zahvalila na dugogodišnjoj suradnji predstavnicima suradnika koji su uvijek na pomoći (Herculanei koju je zastupala Tatjana Mandić Bulić, Zelenoj Istri i njenoj predstavnici Nini Brnić te Robertu Slackom iz Turističke zajednica Grada Pule), učiteljima i zaposlenima škole, a pogotovo učenicima istaknuvši važnost svjesnosti odgoja i obrazovanja za očuvanje okoliša.

Jedna od koordinatorica Eko škole, učiteljica Maja Radolović Čalić, podnijela je izvješće o radu Eko škole u prošloj školskoj godini te predložila Plan rada za ovu školsku godinu, a koji je odbor prihvatio.

Ove godine potrebno je potvrditi međunarodni status i doseći platinasti, trajni certifikat. Osnovna tema ovogodišnjeg rada je Energija, a koju moramo štedjeti i obzirom na globalne pojave i događaje u društvu. Za predsjednicu Eko odbora potvrđena je dugogodišnja predsjednica, predstavnica Herculanee Tatjana Mandić Bulić.

Nakon sastanka svi su se sudionici ponosno fotografirali u zelenom dvorištu škole uz zelenu zastavu.

(dv)