Obljetnica osnivanja Društva tjelesnih invalida Pazin

DRUŽENJE ČLANOVA DTI PAZIN NA IMANJU SRBLIN
Povodom desete obljetnice osnivanja Udruge, kao i u sklopu Europskog tjedna kretanja, Društvo tjelesnih invalida Pazin organiziralo je cjelodnevni susret i druženje na imanju Sv. Mikula, u Sv. Petru u Šumi.

Na tom su se imanju, u vlasništvu obitelji Srblin,  članovi i inače sastajali u više navrata u sklopu raznih radionica. Druženje je započelo u 8.00 sati Svetom misom u Župnoj crkvi nakon koje su se članovi zajedno s gostima uputili na imanje.

Četrdesetak je, što članova što njihovih gostiju, na početku druženja pozdravio predsjednik Udruge, Gracijano Turčinović, koji se kratko osvrnuo na proteklih deset godina Udruge, na zajedničke uspjehe kao i na ciljeve koji su još pred Udrugom.

Rana jesen i dan kao stvoren za druženje u prirodi darivali su bogatstvom mirisa, boja i plodova tako da je vrijeme u druženju, šetnjama i razgovoru brzo protjecalo.

Treba reći da je susret održan pod pokroviteljstvom općine Sv. Petar U Šumi, uz Grad Pazin i Istarsku županiju koji i inače potpomažu svaku aktivnost DTI-a.