Objavljen Javni natječaj za dodjelu Godišnje nagrade Roberto i Daniela Giannini

NAGRADA ZA ZNANSTVENOISTRAŽIVAČKI RAD
Gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika raspisao je Javni natječaj za dodjelu Godišnje nagrade Roberto i Daniela Giannini koji je u Glasu Istre objavljen danas, 26. svibnja 2011. godine te na Oglasnoj ploči Grada Labina. Prijave sa potpunom dokumentacijom dostavljaju se u Ured Grada Titov trg 11, Povjerenstvu Godišnje nagrade Roberto i Daniela Giannini, najkasnije u roku od 15 dana od dana objave Javnog natječaja, odnosno do 10. lipnja 2011. godine. Uz prijavu znanstvenoistraživačkog rada podnositelj dostavlja kratki životopis i stručnu preporuku visokog učilišta na kojem je rad prijavljen.
Svrha dodjele ove prestižne nagrade je poticanje znanstvenoistraživačkog rada i promicanje studentskog stvaralaštva. Pravo natjecanja imaju svi polaznici sveučilišnog preddiplomskog, diplomskog, poslijediplomskog sveučilišnog studija i poslijediplomskog specijalističkog studija s područja Grada Labina redovno upisani na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu, do 35. godine života.
Godišnja nagrada Roberto i Daniela Giannini utemeljena je u počast tragično preminulim supružnicima pok. doc.dr.sc. Robertu Giannini i pok. mr.sc. Danieli Pulić-Giannini. (REX)