Obitelji iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci na odmoru u Umagu

Obitelji iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci na odmoru u Umagu-128074

DJECA UŽIVAJU I PROVODE PREDIVNO VRIJEME
Od 23. lipnja u Umagu je omogućeno ljetovanje za 12-ero djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, uz njihove SOS mame i tetu. Plava Laguna time je nastavila suradnju s SOS Dječjim selom Ladimirevci te omogućila djeci da uživaju u čarima pravog ljetovanja, u naselju Polynesia*** u Umagu.

„Plava Laguna još je krajem prošle godine ponudila smještaj za SOS obitelji s obzirom da smo svjesni da ovako malenim doprinosom možemo nekome uljepšati djetinjstvo. Drago nam je da su djeca iz Ladimirevaca kod nas, neka i drugi puta, te vjerujemo da će kući ponijeti lijepe uspomene iz našeg Umaga. A suradnju sa SOS Dječjim selom svakako ćemo nastaviti i dalje kroz različite aktivnosti“; naglašavaju iz Plave Lagune

"Veseliji i morskiji" početak školskih praznika nismo mogli zamisliti. Naši maleni plivači i njihove SOS mame i tete proveli su predivno vrijeme u Umagu. Veliko hvala našim prijateljima iz Plave Lagune, rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

SOS Dječje selo Ladimirevci drugo je SOS Dječje selo u Hrvatskoj – smješteno jedvadesetak kilometara od Osijeka, u valpovačkom selu Ladimirevci. To je selo poznato pobrizi i ljubavi mještana koji se trude Ladimirevce učiniti lijepim i ugodnim mjestom za življenje.

(H.R.)