Sutra počinje Kino u kvartu!

Sutra počinje Kino u kvartu!-129342

PROGRAM ZAPOČINJE PROJEKCIJOM NA IGRALIŠTU OŠ STOJA, ČETVRTAK, 11. KOLOVOZA, 21 SAT
Program Javne ustanove Pula Film Festival za djecu i mlade, Kino u kvartu, tijekom 12 dana na 12 lokacija ponudit će javnosti 12 filmova, uz slobodan ulaz.

Program započinje 11. kolovoza u 21:00 sat na igralištu OŠ Stoja s filmom Jackie i Oopjen (A. van de Mond) o djevojčici koja se sprijatelji s neobičnom ženom sa slavne Rembrandtove slike. 

12. kolovoza u 21:00 sat na igralištu Veli Vrh na rasporedu je Asterix – tajna čarobnog napitka (A. Astier, L. Clichy) animirani film o slavnom dvojcu koji, s Čudomiksom, kreće u potragu za mladim druidom kojemu može prenijeti tajnu o čarobnom napitku. 

U nedjelju, 14. kolovoza projekcija održati na placi u Štinjanu gdje publiku očekuje Škola čarobnih životinja (r. Gregor Schnitzler), vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer.

Cjelokupni program Kina u kvartu nalazi se na stranici www.kinovalli.net.

Zbog redovitog održavanja i programa na otvorenom, Kino Valli će u mjesecu kolovozu biti zatvoreno. Tijekom ove stanke obnovit će se pod kina, temeljito očistiti i dezinficirati dvorana te izvršiti nužni popravci na infrastrukturi. Gledatelji će u tom razdoblju moći uživati u filmskim programima na otvorenom; Circolo Classic i Kino u Kvartu, s ukupno dvadeset dva naslova, a Kino s redovitim radom nastavlja u rujnu.

(Hana R.)