Natječaj za program javnih potreba u kulturi Istarske županije

Natječaj za program javnih potreba u kulturi Istarske županije-123785

OTVOREN JE OD 10. SIJEČNJA DO 9. VELJAČE 2022. ZA UDRUGE I NEPROFITNE ORGANIZACIJE
Vrijeme je natječaja za sredstva proračuna te ćete mi dopustiti da Vas obavijestim kako je Natječaj za program javnih potreba u kulturi Istarske županije – Regione Istriana za 2022. godinu namijenjen udrugama i drugim neprofitnim organizacijama koje obavljaju djelatnost u kulturi s područja Istarske županije – Regione Istriana otvoren je od ponedjeljka, 10. siječnja 2022. godine do srijede, 9. veljače 2022. godine.

Kako bi olakšali prijave na Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga i drugih neprofitnih organizacija u okviru Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije-Regione Istriana za 2022. godinu novina je da se od podnositelja prijava više ne zahtijeva dostava Izvoda iz registra udruga ili drugog odgovarajućeg registra kao ni Izvod iz registra neprofitnih organizacija. Upise svih prijavitelja u navedene registre provjeravati će ovlašteni službenici Upravnog odjela za kulturu i zavičajnost po službenoj dužnosti.

Tekst natječaja možete naći na web stranicama Istarske županije – Regione Istriana / [url=http://www.istra-istria.hr]http://www.istra-istria.hr[/url] /.

(dv)