Najveći hitovi Detoura na pulskom Kaštelu, 2.7.!

Najveći hitovi Detoura na pulskom Kaštelu, 2.7.!-127953

DETOUR: 'ISTRIJANI SU SE DOSAD UVIJEK POKAZALI DOBRIM DOMAĆINIMA'
Zagrebački pop sastav Detour najavili su svoj dolazak na pulski Kaštel u subotu, 2.7.!  Pod otvorenim nebom na mletačkoj tvrđavi u Puli,  Detour će izvesti presjek svojih najvećih hitova nastalih u proteklih 15 godina i, kao svaki put dosad, rasplesati publiku pjesmama poput ‘Zaljubila sam se’, ‘Vikend’, ‘Daleko’, ‘Plešem sama’, ‘Mjesec’, ‘Srce veliko’ .

‘’Po prvi puta sviramo na prekrasnom pulskom Kaštelu i vjerujemo da će koncert pod zvijezdama biti poseban doživljaj za publiku i za nas. Najvažnije je da su se koncerti vratili, a Istrijani su se dosad uvijek pokazali dobrim domaćinima. Samo da nas vrijeme posluži, a za glazbeni doživljaj ćemo se mi pobrinuti, dolazimo s the best of repertoarom gdje ćemo uz naše dosadašnje uspješnice izvesti i pjesme novijeg datuma među kojima i aktualni singl 'Nekad je bilo bolje'.  Puležanke i Puležani, vidimo se 2.7. na Kaštelu!"

Ulaznice po early bird cijeni u prodaji su u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 70 kn. Organizator koncerta je Mars koncerti.

(REX)