Mini turneja Devina Juraja: koncert i modna revija u Public Baru

Mini turneja Devina Juraja: koncert i modna revija u Public Baru-143046

ČETVRTAK, 4. TRAVNJA S POČETKOM U 21 SATI
Pulski multitalentirani mladi umjetnik, Devin Juraj, sprema se zapaliti scenu svojim nevjerojatnim talentima i jedinstvenim performansom tijekom svoje mini turneje po rodnom gradu. Ovaj glazbeno-scenski i modni spektakl, koji je već osvojio srca publike diljem Hrvatske, ponovno će oživjeti Pulu 4. travnja, s početkom u 21 sati u Public Baru (bivši Uljanik). Mini turneja obuhvatit će gradove Pulu, Rijeku i Zagreb.

Devin Juraj, koji je svoju karijeru započeo kao plesač, uspješno se transformirao u samostalnog pjevača s impresivnim glazbenim putem. Njegovo umjetničko putovanje obilježeno je brojnim usponima, a prepoznat je i po nastupima na velikim televizijskim natjecanjima poput Supertalenta, Superstara, Dore 2021. i Eurosonga.

Ovaj put, Devin odlučuje svoju mini turneju započeti u Puli. Njegovo dugogodišnje iskustvo u plesnim natjecanjima dodatno je obogatilo njegov scenski nastup, pridonoseći stvaranju nevjerojatnog spoja glazbe, plesa i mode. U suradnji s renomiranim dizajnerom Saschom Obradovićem, Devin će predstaviti modnu reviju koja će dodatno naglasiti njegovu glazbenu izvedbu.

Na pozornici će mu se pridružiti vrhunski glazbenici koji će izvoditi Devinove autorske pjesme, uz neizbježne obrade poznatih rock bendova. Devinova energija, inspirirana rock vremenima osamdesetih, donijet će publici dozu nostalgije, obogaćenu posebnom elegancijom i blagom dozom dekadencije.

Ovo nije samo koncert, već pravi doživljaj u kojem će publika postati neizostavan dio samog performansa. Devin Juraj ističe da umjetnost treba dijeliti, a ova turneja pružit će publici priliku da se osjeća kao aktivni sudionik u čaroliji koja se odvija na pozornici.

Očekuje vas nevjerojatna glazba, izvanredna interpretacija, doza mistike, glamura i, naravno, nekoliko intermezza pošalica koje će dodatno začiniti ovaj nezaboravan događaj. 

Ulaznice možete kupiti ovdje.

(REX)