Miletić primio najuspješnije maturante Grada Pule

Miletić primio najuspješnije maturante Grada Pule-78071

NAGRADIO IH ZA NJIHOV TRUD
Gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić danas je u prostorijama Komunalne palače primio najuspješnije maturante Grada Pule u školskoj godini 2016./17.

'Drago mi je da smo uveli tradiciju prijema najuspješnijih  maturanata kako bismo im se zahvalili za njihov trud. U Istri težimo izvrsnosti, a vi jeste izvrsni. Smatram da je znanje najvrijednije ulaganje. Želim vam još puno uspjeha u obrazovanju i životu, te da sa kreativnošću i zalaganjem sutra ovaj grad učinite još ljepšim i ugodnijim mjestom za život', poručio je Miletić maturantima.

Dodao je kako Grad Pula najveći dio nenamjenskog dijela proračuna usmjerava upravo u Odjel za društvene djelatnosti gdje spada i školstvo.

Ispred Odjela za društvene djelatnosti obratila se pročelnica odjela Elvira Krizmanić Marjanović koja je uz čestitke, maturantima zaželjela uspješan upis na fakultet.

Sutra se kako diljem Hrvatske, tako i u Puli održava tradicionalna Norijada, te je Miletić izrazio nadu da će sve proteći u najboljem redu.

Prije zajedničke fotografije ispred Augustovog hrama, gradonačelnik je maturantima uručio vrijedne poklone: tablet, knjigu i majicu Grada Pule. (Piše: Doris Floričić/Foto: Manuel Angelini)