Marčana se plasirala u polufinale Kupa Istre, nakon Umaga i Rovinja pala i Pazinka

Marčana se plasirala u polufinale Kupa Istre, nakon Umaga i Rovinja pala i Pazinka-144441

MARČANA - PAZINKA 2:1
Marčanci su ponovno dokazali svoju snagu na terenu jučer, pobijedivši još jednog od velikana nasuprot njima. Nakon Umaga i Rovinja, pala je i Pazinka, što je impresivan niz pobjeda koji Marčance čini ozbiljnim konkurentima.

Unatoč tome što je Pazinka povela nakon 15 minuta igre, Marčanci su brzo reagirali. Ivan Ban je, samo pet minuta kasnije, poslao savršen centaršut s desne strane, a Arian Agaj sjajno je reagirao gurajući loptu prsima u mrežu za izjednačenje 1:1.

U drugom dijelu, Roko Dragešić je još jednom sjajno asistirao Agaju, koji je postigao svoj drugi gol na utakmici, stavljajući Marčane u vodstvo od 2:1. Iako je nastavak donio pritisak na domaći gol, Marčani su se uspješno obranili, zadržavajući svoju prednost do samog kraja utakmice.

Danas će Marčanci saznati svog protivnika nakon što se odigra susret između Ližnjana i Jadrana. Također, polufinale će se održati na njihovom domaćem terenu, u Marčani.

MARČANA: Pletikos - Idrizović Sm. (Fujs 75'), Idrizović Su. (Petrović L. 90'), Bahor, Petrović M., Ban (Biletić 90'), Šterpin (Šarić 85'), Birkić, Agaj, Dragešić, Radolović M.

Trener: Goran Kostić

PAZINKA: Mendiković, Pavat E., Pauletić J. (Škrgat 46'), Šaina (Maružin 46'), Ivetac, Prenc (Perčić 89'), Milovan, Tanković, Šugar, Matika, Rabar

Trener: Saša Lukman

Žuti kartoni: Idrizović Sm., Birkić, Radolović, Agaj 

(S.V.)