Maja Šabić u konobi Kažun pripremala tradicionalnu Istarsku maneštru VIDEO

Maja Šabić u konobi Kažun pripremala tradicionalnu Istarsku maneštru VIDEO-134088

SNIMAJU SE EDUKATIVNE EMISIJE U SKLOPU PROJEKTA KLIK
Ovogodišnja pobjednica Masterchefa, Maja Šabić danas je u poznatoj pulskoj konobi Kažun uz pomoć vlasnika Davida Boljuna pripremala tradicionalnu Istarsku maneštru. U ugodnom ambijentu konobe Kažun, kadrovi edukativnog filma snimljeni su uz tradicionalno ognjište. Snimanje se održalo u sklopu 2. ciklusa kulinarsko edukativnih emisija projekta "KLIK Pula" čiji su nositelji Grad Pula i Škola za turizam ugostiteljstvo i trgovinu Pula. 

Cilj ovog projekta je promoviranje Škole za turizam ugostiteljstva i trgovine Pula kroz kulinarsko edukativne emisije kako bi se proširile informacija o školi i zanimanjima koje budući učenici mogu upisati i o tome što mogu jednog dana raditi.

Projekt opremanja, uspostave i razvoja Centra KLIK Pula financira se iz Europskog Socijalnog Fonda u okviru projekta „KLIK Pula - Centar za Kompetentno cjeloživotno razvijanje Inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma Pula“, ukupne vrijednosti 44.692.084,78 kuna. Provedba projekta traje 45 mjeseci, dok je intenzitet potpore 100%. Korisnik projekta je Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula zajedno s partnerima.

Maja Šabić danas je u poznatoj pulskoj konobi Kažun uz pomoć vlasnika Davida Boljuna pripremala tradicionalnu Istarsku maneštru. [url=https://www.regionalexpress.hr/site/more/maja-shabi-u-konobi-kazhun-pripremala-tradicionalnu-istarsku-maneshtru]https://www.regionalexpress.hr/site/more/maja-shabi-u-konobi-kazhun-pripremala-tradicionalnu-istarsku-maneshtru[/url]

Objavljuje Regional Express u Srijeda, 25. siječnja 2023.

(S.V./Foto: D.B.M.)