Kamp “Cotić-Starčić” seli u Međimurje!

Kamp “Cotić-Starčić” seli u Međimurje!-143810

USKORO STIŽE I NOVA LOKACIJA
Nema odmora za ekipu Goalkeeper Campa jer se krajem ovog tjedna već sele na sjever Hrvatske. Nakon uspješnog prvog gostovanja u Ljubljani prošlog mjeseca, vrijeme je za nove izazove. Nedelišće i prekrasno Međimurje ponovno će biti domaćini Goalkeeper Campa, ovaj put s epitetom najvećeg europskog vratarskog kampa.

Ovaj istinski brend u Međimurju već se etablirao kao neprikosnoveni autoritet, i to će pokazati i u narednih 10 dana, od 29. ožujka do 6. travnja 2024. U ovom periodu održat će se dva termina s ukupno 50 mladih vratara i 2 vratarke.

Aleksa Cotić izražava zadovoljstvo što će ponovno gostovati u Nedelišću, ističući da je ovo već četvrta godina zaredom da Goalkeeper Camp posjećuje Međimurje. Nadalje, najavljeno lijepo vrijeme i motivirani mladi vratari osigurat će plodan rad.

Aleksandar Starčić ističe spremnost za nove izazove te naglašava intenzivan rad koji ih čeka u Međimurju. Unatoč velikom interesu, izazov predstavlja lista vratara koja ne uspijeva ući u termine. Stoga je ove godine otvorena nova lokacija u Ljubljani, a već se radi na otvaranju nove lokacije za zimu.

Romina Cotić, ključna figura izvan terena, osigurava nove lokacije kako bi se pratila potražnja i omogućilo što većem broju mladih talenata sudjelovanje u kampu. Tako je najavljeno da će nakon Nedelišća biti objavljena nova, sedma lokacija.

Goalkeeper Camp već je odavno postao uzor mnogima, pokazujući kako se poštenim radom može doći na vrh. Njihov rad na terenu i izvan njega svjedoči o posvećenosti i stručnosti koja inspirira mnoge mlade vratarske talente diljem Europe.

(REX)