Juniori NK Rudara Labin proglašeni najboljom momčadi za 2022. godinu

Juniori NK Rudara Labin proglašeni najboljom momčadi za 2022. godinu-135231

NA JESEN OSVOJILI JUNIORSKI KUP NSŽI
Sinoć se u Sportskom centru Franko Mileta, održao izbor najuspješnijih sportaša Grada Labina za 2022. godinu u organizaciji Sportske zajednice Grada Labina. Za najbolju momčad u mlađim uzrastima, proglašena je juniorska momčad NK Rudar Labin. Juniori su se u 2022.godini u proljetnom dijelu prvenstva, do pred sam kraj natjecanja borili za prvaka 1.NL NS Rijeka da bi početkom nove sezone i smjenom godišta, nastavili s uspješnim rezultatima pod vodstvom trenera Vedrana Kovačevića. 

"Naši su dečki na jesen osvojili juniorski Kup NSŽI, a u 1/4F Hrvatskog Kupa, susreli su se s prvoligaškom momčadi, NK Istra 1961. Malo je tko taj dan otišao ravnodušan kući. Bila je to prava muška igra u kojoj su naši dečki dali zadnji atom snage, bili bolji na momente u utakmici, a možda mogli i riješiti susret par minuta prije kraja susreta. Na kraju su se radovali Puležani. Kao i nakon te utakmice tako i nakon ove nagrade, ponosni smo na naše dečke, trenera i vjerujemo da uz ovakve igrače nema bojazni za budućnost seniorske momčadi", kažu iz Kluba. 

Nakon preuzete nagrade u izboru sportaša Grada Labina, Paolo Juričić kaže: "Ovo je velika nagrada i podstrek za daljnji rad, kako meni tako i cijeloj momčadi. Prava smo klapa na terenu, ali i izvan njega, a zajedno sa našim trenerom Vedranom Kovačevićem koji je uvelike zaslužan za ovu nagradu, vjerujemo da nagradama tu nije kraj. Hvala svima koji su glasali za nas."

(REX)