ICT konferencija „Let’sGrow“ održana u Puli

ICT konferencija „Let’sGrow“ održana u Puli-136849

VODEĆA TEMA: RAZVOJ  KARIJERE U ICT INDUSTRIJI
U Hotelu Park Plaza Histria održana je  ICT konferencija „Let'sGrow“ u organizaciji ICT Istra.  Prisutnima se na otvaranju konferenciji u ime Grada Pule obratio gradonačelnik Filip Zoričić i rekao da mu je posebno drago vidjeti velik broj mladih ljudi, studenata i učenika što je to najbolja poruka ove konferencije.  Pozdravnim govorima obratili su se i Reuel Slonim, predsjednik uprave Arena Hospitality Group, Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK - Županijske komore Pula te Dean Verbanac, predsjednik udruge ICT Istra. 
Na konferenciji su održana brojna stručna predavanja, paneli i radionice na kojima su sudjelovali  uspješni predavači, inovatori i predstavnici ICT industrije, a posjetitelji su mogli saznati saznati informacije od stručnjaka iz prakse, uz još niz korisnih savjeta, primjera dobre prakse i ostalih zanimljivih aktivnosti.

Konferencijom se želi djelovati na karijerne mogućnosti učenika, studenata i mladih stručnjaka, kako onih koji jesu u ICT-u, tako i onih koji bi tek htjeli usvojiti potrebna znanja ili su s drugom strukom potrebni u ICT sektoru.

Suorganizatori konferencije su Istarska županija i Hrvatska gospodarska komora, a partneri su Grada Pula i Arena Hospitality Group.