HIT predstava Stojana Matavulja u Fažani i Medulinu

HIT predstava Stojana Matavulja u Fažani i Medulinu-141075

FAŽANA, MMC ČETVRTAK, 23.11. U 19H, MEDULIN, 3MC, PETAK, 24.11. U 19H
Nagrađivana predstava 'Komušanje mozga' Stojana Matavulja gostuje u Fažani i Medulinu. U sklopu ove hit predstave, koja je osvojila publiku diljem Hrvatske, Matavulj nas vodi kroz živopisan svijet svakodnevnih situacija i nevjerojatnih obrata.

Događaj će započeti u Fažani, u MMC-u, u četvrtak, 23. studenog, s početkom u 19 sati, dok će Medulin doživjeti ovu iznimnu izvedbu u petak, 24. studenog, također u 19 sati, u prostoru 3MC.

"Komušanje mozga" ne samo da nudi humorističan pogled na život već i postavlja pitanja o umjetnosti, od opere i filharmonije do zabavne i narodne glazbe. Stojan Matavulj, jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca, vješto istražuje kako običan čovjek doživljava umjetnost i kako se odnosi prema njoj.

Pogledajte i nasmijte se do suza uz ovu svevremensku priču o braku i problemima s kojima se supružnici susreću, i u kojoj će te se sigurno prepoznati.

Otkrijte kako običan čovjek gleda na umjetnost od opere, filharmonije, pa do zabavne i narodne glazbe. Kako smo došli na svoja ognjišta i s kojim smo se problemima susretali od onda do danas.

(REX)