HEP nedostupan medijima unatoč brojnim upitima

HEP nedostupan medijima unatoč brojnim upitima-134054

NAKON PRITUŽBE ČITATELJA POKUŠALI SMO SAZNATI VIŠE, UPITI SE GUBE U HEP-OVOM LABIRINTU
Nakon nezadovoljstva čitatelja u vezi prekida struje u Flaciusovoj ulici u Puli te na Usponu Svetog Franje Asiškog pokušali smo pomoći čitateljima i saznati više informacija od samog HEP-a. Naime, stanari u Flaciusovoj ulici u Puli već dva puta u tjedan dana ostaju bez struje. Kako kažu, ovo im je treći nestanak struje u ovom mjesecu. Na web stranicama Elektroistre nema informacija o prekidu opskrbe električnom energijom u toj ulici.

Poslali smo mail direktno Elektroistri Pula. Odgovor nismo dobili te smo pokušali stupiti u kontakt sa službom, odnosno centralom, no nakon trosatnog preusmjeravanja poziva, izgubili smo svaku nadu da će se netko javiti i odgovoriti na naš upit. 

Također, još jednu pritužbu smo istog dana primili od čitatelja iz Uspona Svetog Franje Asiškog. U toj su ulici stanari bili bez plina i struje. 

Pokušali smo na sve načine doći do odgovora, no nitko se nije očitovao. Pitamo se koliko onda treba građanima da riješe svoj problem s HEP-om Pula te postoji li itko s druge strane za ovakva upite?

(H.R./foto: Rex arhiva)