HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove

HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove-114506

ODRED IZVIĐAČA „ISTRA“ I ODRED IZVIĐAČA POMORACA „ULJANIK“  UKLJUČUJU SE U NACIONALNU KAMPANJU
Odred izviđača „Istra“ i odred izviđača pomoraca „Uljanik“ uključuju se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu.  Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I Odred izviđača „Istra“ postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom poziva građane da se pridruže u kampanji pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu. 

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u prostorije Odreda izviđača „Istra“ , drugi kat desno, DC Rojc, Gajeva 3, Pula, radnim danom od 17 – 19 i subotom od 10 – 12 počevši od 8.veljače, do kraja mjeseca.
Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na [url=http://www.happycentar.com]http://www.happycentar.com[/url].
rex